Om mig

Hvem er Elisa Luna? 

Min største passion er at vejlede og støtte mødre og familier inden for alle aspekter af amning - både de komplicerede og mere almindelige forløb.

Jeg ved, at amning kan se ud på rigtig mange måder, og at ikke to ammeforløb er ens. Derfor møder jeg dig der, hvor du er lige nu - uanset hvor det er. Hos mig får du viden baseret på evidens og konkrete redskaber. Jeg vil gerne klæde dig på, så du føler dig sikker og tryg i dit forløb.

Min uddannelse 

Jeg er International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) og Certified Breastfeeding Specialist™ fra Lactation Education Resources. Derudover er jeg akkrediteret ammevejleder i organisationerne Ammenet og La Leche League, der beskæftiger sig med amning og ammevejledning. På Ammenet er jeg redaktør, samt medansvarlig for vejledningen.  

Foruden ammespecialist, er jeg også uddannet antropolog med vægt på medicinsk antropologi. Antropologien er søgen efter hvorfor mennesker gør som de gør, og derfor er det nødvendigt at være nysgerrig og åben overfor sine medmennesker - det har jeg taget med mig i mit virke som ammespecialist.

Min baggrund

Jeg er gift med min ungdomskæreste og mor til vores to dejlige børn. Det er især mit forløb med vores første barn, der har dannet grobund for mit store ønske for at uddanne mig inden for, og arbejde professionelt med, familier og amning.